top of page
 • Waar kan ik Tjalling Wolthuis Gedenksieraden aanschaffen?
  Tjalling Wolthuis Gedenksieraden levert al meer dan 25 jaar aan de uitvaartbrance. Vraag een uitvraartondernemer of crematorium bij u in de regio of neem contact met ons op om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden. Bent u een uitvaartondernemer en wilt u onze collectie opnemen in uw assortiment? Neem dan per email of telefonisch contact met ons op. Met plezier vertellen wij u over onze producten en maken wij kennis met u.
 • Hoe moet het sieraad onderhouden worden?
  Zilver is een edelmetaal dat kan oxideren en een zwart laagje achterlaat. Het oxideren van zilver is een natuurlijk proces dat niet schadelijk is voor de sieraden en u kunt dit voorkomen door zo nu en dan poetsten. Om uw sieraden te beschermen, raden wij u aan uw sieraden niet te dragen tijdens het douchen, sporten of zwemmen. Vermijd daarnaast direct contact met oliën, lotions of parfums. Tussen het dragen door, raden we u aan om uw sieraden terug te plaatsen in de originele doos. Sterling Zilver Zilver is een edelmetaal en moet mogelijk van tijd tot tijd worden schoongemaakt. Gebruik een kleine hoeveelheid zilveren sieradenreiniger op een zachte doek en wrijf het zilver meerdere keren zachtjes in. Spoel het zilver vervolgens grondig af met lauwwarm water en droog het zorgvuldig af. Dit zal de de aanslag verwijderen waardoor uw sieraad als nieuw blijft. Wij adviseren het juweliersmerk Hagerty voor al uw sieraad reinigings producten. Goud Het meeste goud kan worden onderhouden met een niet-schurende reiniger. Stel gouden sieraden niet bloot aan huishoudelijk bleekmiddel, hierdoor kan goud snel verkleuren en mogelijk beschadigen. Wij adviseren het juweliersmerk Hagerty voor al uw sieraad reinigings producten.
 • Wordt elke hanger inclusief collier geleverd?
  Al onze hangers worden inclusief collier geleverd met uitzondering van 200/201, 203/204 en 206/207. Indien uw een hanger wilt bestellen exclusief collier, behoord dat ook tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend zal de prijs hierop door ons worden aangepast.
 • Kan ik mijn assieraad zelf afvullen?
  U kunt het door u aangeschafte sieraad zelf afvullen maar wij adviseren hierover eerst contact met ons op te nemen zodat wij u hierin kunnen adviseren.
 • Worden Tjalling Wolthuis Gedenksieraden duurzaam geproduceerd?
  Tjalling Wolthuis Gedenksieraden levert al meer dan 80 jaar sieraden onder de kernwaarden vakmanschap, betrouwbaarheid en creativiteit. Van generatie op generatie bewegen we mee met de behoeftes van onze klant en maatschappij, en hechten daarbij veel waarde aan een transparante en vooruitstrevende manier van werken. Gedenksieraden vervaardigd conflict vrije en ethische sieraden. Hierbij zorgen we ervoor dat elke stap in het creëren van onze sieraden bijdraagt aan een duurzame manier van werken. Wij staan voor vakmanschap, te beginnen met verantwoord ingekochte hoogwaardige edelmetalen tot aan het vervaardigen van onze sieraden door goud- en zilversmeden in ons eigen atelier in Schoonhoven. Tevens streven we ernaar zo duidelijk mogelijk te zijn over de oorsprong van de edelmetalen en hebben daarvoor zorgvuldig onze partners geslecteerd die voldoen aan de hoogste normen en waarden.
 • Waar worden jullie sieraden geproduceerd?
  Tjalling Wolthuis Gedenksieraden staat voor vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid. Om deze kwaliteit ten alle tijden te kunnen waarborgen wordt het volledige proces van het ontwerpen, produceren en de levering van de sieraden door ons persoonlijk verzorgd. De productie van onze sieraden wordt door goud- en zilversmeden in ons atelier in Schoonhoven verzorgt. Met vakmanschap en oog voor detail zorgen ze ervoor dat onze sieraden altijd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Tevens zijn al onze sieraden 1e gehalte zilver, 14 karaat (wit)goud, voorzien van de erkende Nederlandse keurmerken en worden geleverd met een certificaat van echtheid.
bottom of page